HDD HPE 300GB SAS 12G Enterprise 15K SFF (2.5in) SC 3yr (870753-B21)

234,53 €
με ΦΠΑ
44-075-0006

Οι Σκληροί Δίσκοι Enterprise Server της HPE προσφέρουν το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης και αξιοπιστίας για τα πιο απαιτητικά φορτία εργασίας των εφαρμογών σας.

Ποσότητα
Παράδοση 4 -7 ημέρες

 

Πολιτική απορρήτου

 

Αποστολή & παράδοση

 

Πολιτική επιστροφών

HDD HPE 300GB SAS 12G Enterprise 15K SFF (2.5in) SC 3yr Wty Digitally Signed Firmware

 

Οι διακομιστές σας χρειάζονται επιχειρησιακούς σκληρούς δίσκους υψηλής απόδοσης τόσο για εφαρμογές κρίσιμης σημασίας όσο και για εφαρμογές έντασης I / O. Οι Σκληροί Δίσκοι Enterprise Server της HPE προσφέρουν το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης και αξιοπιστίας για τα πιο απαιτητικά φορτία εργασίας των εφαρμογών σας.

Οι μονάδες για επιχειρήσεις σας βοηθούν να βελτιώσετε τους χρόνους απόκρισης του διακομιστή, να αυξήσετε τις συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο και να επιταχύνετε τις ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων (I / O). Οι σκληροί δίσκοι Enterprise Server Enterprise υποστηρίζονται από πάνω από 3,35 εκατομμύρια ώρες από το πιο αυστηρό πρόγραμμα δοκιμών και πιστοποίησης του κλάδου, διασφαλίζοντας αξιόπιστες και ανθεκτικές κινήσεις του πελάτη.

Αποτρέψτε την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα δεδομένα σας με το υλικολογισμικό HPE Digital Signed. Παρέχει την ασφάλεια και τη διασφάλιση ότι το firmware της μονάδας δίσκου προέρχεται από μια αξιόπιστη πηγή και προστατεύει από κακόβουλες επιθέσεις.

Τα εικονίδια που περιγράφουν αυτόματα το HPE Smart Carrier παίρνουν την εικασία από την κατάσταση της μονάδας και το κουμπί "μην αφαιρείτε" αποτρέπει την απώλεια δεδομένων από ανθρώπινο λάθος.

 

HDD capacity: 300 GB
Interface: SAS
HDD speed: 15000 RPM
HDD size: 2.5"
Component for: Server/workstation
HDD interface transfer rate: 12 Gbit/s
 
 
44-075-0006